amihez értünk

Grafikai tervezés és portál dekoráció

Legyen szó logó tervezésről, névjegykártyáról vagy egy teljes üzleti arculat kialakításáról, a körültekintően megtervezett grafikai elemek képezik egy cég professzionális megjelenésének alapját.

Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy minden esetben a megbízónk arculatához, imázsához, és az általa közvetített értékekhez illeszkedő termék kerüljön ki grafikusaink keze alól.

Reklámtáblák

Az egységes céges megjelenés és egyúttal az ügyfelek informálásának alapvető eszközei, elengedhetetlenül szűkségesek minden vállalkozás számára.

Különféle vastagságú és anyagú lemezek széles spektrumát kínáljuk ügyfeleink részére, minden esetben illeszkedve az egyedi igényekhez, az alábbi felhasználási területekre:

Plasztikus és térhatású betűk

Elegáns és markáns megjelenést biztosít akár kültéri homlokzaton, vagy belső térben elhelyezve.

Speciálisan erre a célra gyártott erős anyagból készül, mely ellenáll az időjárási behatásoknak, így hosszú távú elemét képezi a céges marketingeszköztárnak.

Járműreklám

Az autódekoráció egy örök klasszikus, amire minden vállalkozásnak szüksége van, mivel:

Mobil prezentációs eszközök

Rendezvényeken illetve kiállításokon való megjelenés sikere alapvetően függ a felhasznált reklámeszközök típusától és minőségétől.

Örömmel segítünk kiválasztani azokat a reklámhordozókat melyek a lehető legmagasabb szinten képviselik, illetve mutatják be vállalkozásodat jövőbeli ügyfeleid számára:

Emblémázott, feliratozott reklámtárgyak

Minden hosszú távon sikeres üzleti kapcsolat lényegében emberi kapcsolatokon nyugszik, és mivel mindenki szeret ajándékot kapni, így már látszik is e kategória üzleti protokollban betöltött kiemelten fontos szerepe.

Mindegy, hogy kisvállalkozásról vagy multinacionális cégről van szó, a reklámajándék a leghatékonyabb profit növelő direkt marketing eszköz a repertoárban, úgy mint: